Svandalen fjellgrend
 

Fjellbekk

Fjellbekk er en sporty og solid hytte. Hytten har flotte romløsninger, og er praktisk og godt utnyttet, med 4 eller 5 soverom. Dette kan gi opptil 14 liggeplasser om nødvendig, kanskje flere. Stort, lyst og romslig kjøkken, med lett tilgjengelig “åpen” stue- og kjøkkenløsning. Stor stue som kan tainn mye lys om ønskelig, men som også er koselig og lun om kvelden.

Innvendig og utvendig bod, stor fliselagt gang med varme, og direkte inngang til bod for våte klær osv. Skiutstyr holder hus i den utvendige “smøreboden”. Bad og toalett med varmekabler i første etasje. Toalett i andre etasje. Panel på vegger og tak. Hytten har en flott balanse mellom det høye og det langstrakte.Hytten har flere likhetstrekk med de amerikanske “ranchene”. Utvendig gir halvtakene ly rundt inngangspartiet og oppholdsområdet, noe som innbyr til sene kvelder eller tidlige morgener på terrassen.

fakta

90m² BRA (101m² BTA)

Fjellbekk glir fint inn på tomtefeltet i Svandalen, og har en flott fasong. Visuelt sett passer hyttemodellen meget bra på en naturtomt hvor det litt "ville" og naturlige får utfolde seg.